Analyses

Om te kijken of jouw website voldoende geoptimaliseerd is voeren we verschillende analyses uit.

We kijken onder andere naar je SEO, SEA, Graphic user interface (GUI) en segmentatie instellingen.

SEO analyse

Tijdens een SEO analyse kijken we naar alle elementen die Google belangrijk vindt om hoger in de lijst te komen. Dit zijn bijvoorbeeld sitemaps, meta data, headers, alt teksten bij afbeeldingen, content etc. We zullen je daarnaast helpen met je website instellingen en geven je uitgebreid advies.

Graphic user interface

Je GUI is de manier van interactie met een computer waarbij grafische beelden, widgets en teksten gebruikt worden. Een goede GUI is essentieel voor je websitebezoekers. Wanneer je namelijk een mooi websitedesign hebt met een duidelijk bedieningspaneel, verklein je de kans dat websitebezoekers je site verlaten en ‘bouncen’. Dit is bepalend voor je positie in Google en uiteindelijk voor je conversies.

SEA analyse

Zet jij je advertenties effectief in?

Dagelijks zien wij dat bedrijven hun Google ads verkeerd hebben ingesteld. Dit is zonde, want zo loop je omzet mis en betaal je onnodige kosten. Tijdens de analyse kijken wij naar de keywords waarop je adverteert en of je de gewenste doelgroep op het juiste moment bereikt. Zo komen we erachter of je voldoende rendement haalt uit je ads, en hoe je campagnes kunt verbeteren.

Segmentatie

Een segment is een subset van je gegevens in Google Analytics. Segmenten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit gebruikers uit een bepaalde regio, maar ook uit gebruikers die bepaalde producten hebben gekocht. Deze informatie kan gebruikt worden om specifieke doelgroepen te benaderen met ads. Tijdens de analyse zullen we segmenten opstellen de passen bij jouw doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat je je doelgroep op het juiste moment benaderd met ads.

Social media

Social media wordt steeds vaker ingezet door bedrijven voor online marketing. Toch ontbreekt vaak een duidelijke strategie en wordt er op onregelmatige tijdstippen gepost. Wij kunnen je helpen bij het maken van relevante posts, en bedenken een strategie zodat je het maximale rendement eruit haalt.

Waarom bij Beyond basix

  • Een duidelijke strategie die past bij jouw doelgroep
  • Posts in de juiste tone of voice die pakkend zijn
  • samen met jou bepalen we de onderwerpen
  • Wij koppelen een copywriter die jou helpt met posts

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Stuur ons een mailtje of bel!