Content marketing

Content marketing

Op een relevante en aantrekkelijke manier je doelgroep kennis aanbieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen is waar het om draait bij contentmarketing. Het is een manier om klanten aan je bedrijf te laten binden en om meerwaarde te creëren. Content vind je op alle plekken terug zonder er bij stil te staan. Elke tekst, afbeelding, social media post en zelfs elk icoontje op je website heeft te maken met contentmarketing.

 

Wil jij ook content marketing inzetten?

Wij schrijven content in de vorm van websiteteksten, blogs, social media posts en artikelen. Onze teksten schrijven wij daarnaast in de juiste tone of voice die relevant is voor jouw doelgroep. In samenwerking bepalen we de doelen die je wil behalen, en de onderwerpen waarover geschreven zal worden.

Waarom bij Beyond basix:

 • Copywriters schrijven in een persoonlijke stijl
  afgestemd op de doelgroep
 • De juiste tone of voice die relevant is voor
  jouw doelgroep
 • samen met jou bepalen we de onderwerpen
 • Wij koppelen een copywriter die kennis heeft van
  de branche

Bloggen

Het regelmatig posten van blogs zal ervoor zorgen dat je beter zichtbaar bent in Google. Doordat jouw content interessant is zullen mensen vaker klikken op een post en wordt de ‘click through rate’ (CTR) verhoogd. Hierdoor zullen mensen jouw website eerder vinden. Daarnaast is relevante content een belangrijke reden waarom mensen bedrijven volgen. Het is een investering die ervoor zorgt dat klanten zich binden aan je bedrijf en je zien
als expert in de branche.
.

Wil jij ook contentmarketing inzetten?

 • Stap 1

  Doelen bepalen

  Voordat we aan de slag gaan, stellen we samen doelen op om inzichtelijk te krijgen wat je wil bereiken. Met Kpi’s wordt bepaald waar je nu staat, en waar je heen wilt. Wij maken een nulmeting en geven aan wat de zwakke punten zijn, maar ook waar kansen liggen.

 • Stap 2

  Strategie bepalen

  We bepalen wie je via welk kanaal wilt bereiken en wat relevante onderwerpen zijn.

 • Stap 3

  Implementeren

  Onze copywriters gaan aan de slag en schrijven maandelijks content voor jou dat relevant is voor de doelgroep.

 • Stap 4

  Rapporteren en optimaliseren

  Elke maand stellen we een rapport op en kijken we wat effectief aanslaat bij de doelgroep. Zo kunnen we het contentproces optimaliseren om het maximale rendement uit onze inspanningen te halen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Stuur ons een mailtje of bel!